Stefan Wierda en Jonathan Zandbergen

Zondag 17 november: proeverij en winemakersdiner bij Hotel Restaurant Merlet

In het kader van ons 15-jarig jubileum nodigen we je graag op zondag 17 november uit voor een bijzondere proeverij in Schoorl:
Vol trots kan ik berichten dat 5 Duitse en Oostenrijkse wijnmakers: Marc Josten (Weingut Josten&Klein, Ahr), Manfred en Claudia Loch (Weinhof Herrenberg, Saar), Kerstin Kranz (Weingut Kranz, Pfalz), Christoph Bauer (Weingut Bauer, Weinviertel) en Erwin Tinhof (Weingut Tinhof, Burgenland) dan naar Nederland komen. Zij zullen persoonlijk een aantal van hun wijnen presenteren.
Deze proeverij vindt tussen 14.00 en 17.30 uur plaats in sterrenrestaurant Merlet, Duinweg 15 te Schoorl en de kosten bedragen € 15. Aanmelding hiervoor graag via info@winterbergwijnen.nl

Aansluitend bestaat de mogelijkheid om van een 5-gangen winemakersdiner te genieten. Chef-kok Jonathan Zandbergen creëert fraaie gerechten bij zorgvuldig door maître Martin van Bourgonje, sommelier Stefan Wierda en mij geselecteerde wijnen. Bovendien zullen bovengenoemde wijnboeren je hun begeleidende wijnen toelichten.
De kosten van het diner bedragen € 110*. In deze prijs zijn een glas Sekt, de begeleidende wijnen en tafelwater inbegrepen.

Mocht je geïnteresseerd zijn om ook deel te nemen aan het diner (en eventueel te overnachten), dan verzoeken we je hiervoor contact op te nemen met Restaurant Hotel Merlet:
Tel. 072-5093644 óf info@merlet.nl

*Indien je zowel aan de proeverij als aan het diner deelneemt, vervallen de kosten van de proeverij