Over Winterberg Wijnen

Winterberg Wijnen heeft gekozen voor:

Directe import van karakteristieke Duitse en Oostenrijkse terroirwijnen van kleine familiebedrijven. Daardoor zijn we in staat een uniek product en geen massawaar te leveren.

Wijnboeren die zo min mogelijk ingrijpen in de natuur en dus een eerlijke wijn maken.

Import van wijnen van jonge, goed opgeleide en getalenteerde wijnmakers , die -met behoud van traditie- een frisse wind door het bedrijf en het wijngebied laten waaien. Ze winnen prijzen, beloven veel voor de toekomst en bieden wijnen met een prima prijs / kwaliteitverhouding .

Door ons uitgebreide assortiment, bestaande uit rode, witte en dessertwijnen, Sekt en rosé, zijn we in staat om wijnen voor ieder moment te leveren. Als leverancier aan toprestaurants zijn we bovendien in staat je een passend wijn-spijsadvies te geven.

Heb je belangstelling om kennis te maken met ons wijnaanbod? We nodigen je graag uit om op zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur bij ons langs te komen.

Ook kan je in de shop een kijkje nemen in onze assortimentslijst en je eigen proefdoos samenstellen. Om het je gemakkelijk te maken bieden we daarnaast in onze webshop speciale proefpakketten aan. Het betreft wijnen waarover in de media is geschreven of themadozen. Bovendien stellen we iedere maand twee wisselende proefdozen samen.
Op verzoek verzorgen we ook proeverijen op locatie.