becker in vk (2)

Grauburgunder en Chardonnay van Friedrich Becker in Volkskrant Magazine

“Becker maakt jubelend goede wijnen” aldus Onno Kleyn na het proeven van de Grauer Burgunder en Chardonnay Schweigen in Volkskrant Magazine.
Nieuwsgierig geworden naar deze wijnen? Graag sturen we je een proef- of mixdoos toe. Klik hiervoor op Grauburgunder, Chardonnay of mixdoos.
Maar eigenlijk staat dit wijnhuis vooral bekend om zijn Pinot Noir. Om een indruk van deze wijnen te krijgen, klik hiervoor op Pinot Noir

GV Federspiel Rossatz

Grüner Veltliner Federspiel Rossatz van Fischer in Parool

Naar aanleiding van de column van meneer en mevrouw Hamersma nieuwsgierig geworden naar deze verfrissende Veltliner? Graag sturen we je een proefdoos met 6 flessen Federspiel Rossatz toe. Klik hiervoor op proefdoos. Maar misschien ben je ook benieuwd naar andere wijnen van dit huis? Graag stellen we ook een mixdoos voor je samen.

wijnmens 3

“Wijnmens” in Perswijn

Altijd leuk: We staan in het wijnmagazine Perswijn! Voor de rubriek “Wijnmensen” nam Hilary Akers een interview met me af.

Wein_und_Spargel

Inloopproeverij zaterdag 30 maart: voorjaarswijnen en nieuwe aanwinsten

Het naderende voorjaar en het vooruitzicht van lekkere lentegerechten en de eerste asperges, doen weer verlangen naar vieve, fris-vrolijke wijnen.
Daarom gaan we binnenkort, tijdens de wijnbeurs Prowein (17 t/m 18 maart), beslissen welke wijnen we de komende tijd gaan inkopen.
Op zaterdag 30 maart geven we al een voorproefje en zullen we de eerste wijnen van jaargang 2018 en nieuwe ontdekkingen presenteren.
Tussen 11.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom in onze bedrijfsruimte te Heemskerk!

marof red elsevier

“Gesoigneerd Sloveens” : Marof Red in Elsevier

Naar aanleiding van het artikel van Nicolaas Klei nieuwsgierig geworden naar deze “tijdloos lekkere wijn” van Marof Winery?
Klik dan op proefdoos. Wil je daarnaast ook de witte basiswijn, Marof white (Welschriesling, Chardonnay&Sauvignon Blanc) van dit huis proberen? Klik dan op mixdoos. Ben je benieuwd naar de overige wijnen? Klik dan Marof

Madl in Volkskrant Magazine

“Bruisend maar geen champagne”: Sekt Blanc de Noirs van Madl in Volkskrant Magazine

“Winterbergwijnen flikt het hem weer: hier is de knaller van de proeverij, een wijn om je in te verliezen zo heerlijk. Als enige in de selectie niet krijtdroog, maar zoet is hij ook beslist niet hoor; hij danst elegant als een koorddanseresje op het strakke koord. Wit van blauwe pinot-noirdruiven, diep van geur en met een inpakkend fijne mousse. Verwen jezelf met dit Oostenrijkse geluk.”

Na eerder met een Sauvignon Blanc en Chardonnay bij de beste 6 van een vergelijkende proeverij te zijn geëindigd, is het wederom gelukt met deze Sekt!
Nieuwsgierig geworden naar deze wijn? Ter kennismaking sturen we je een doos met 6 flessen Blanc de Noirs met gratis verzending toe voor € 155,70
(i.p.v. € 163,20). Klik hiervoor op Blanc de Noirs. En mocht je ook nog drie andere wijnen van Sektspecialist Madl willen proeven, klik dan op mixdoos

wijngids elsevier 2018

Elsevier wijngids: 60 beste biowijnen

60 beste biowijnen selecteerde Nicolaas Klei voor de jaarlijkse wijngids van Elsevier Weekblad.
Ook in 2018 zijn we met 4 wijnen weer goed vertegenwoordigd!:

2017 Weinviertel DAC Grüner Veltliner van Weingut Christoph Bauer € 7,95
2017 Weissburgunder van Weingut Karl May € 9,50
2015 Lemberger Steinwiege van Weingut Rainer Schnaitmann € 13,95
2013 Sekt Cuvée Louis van Sektkellerei Andres & Mugler € 18,95

Ter kennismaking stelden we een leuke mixdoos voor je samen. Klik hiervoor op mixdoos