Inloopproeverij zaterdag 27 februari: Puur pinot!

Tijdens de opruiming van onze opslag kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en opende een fles 2008 Pinot Noir Herrenstück van Holger Koch. Ik was erg benieuwd hoe die na zoveel jaar nog was … en werd aangenaam verrast! En de tweede dag was hij zelfs nog mooier!
Van deze bescheiden wijnmaker heb ik nog diverse wijnen en jaargangen liggen, die ik veelal nog nooit heb gepresenteerd. Dat wordt hoog tijd, want het is niet voor niets dat dit bescheiden talent zijn wijnen zelfs naar Japan en Parijs (!) exporteert en je als wijnhandelaar al in vroegtijdig stadium moet inkopen om niet mis te grijpen.

Tijdens de inloopproeverij op de 27e (van 11 tot 17 uur) laat ik je graag kennismaken met de verschillende jaargangen van Koch. Daarnaast presenteer ik dan ook graag enkele Spätburgunder (Duitse benaming voor Pinot Noir) uit 2011, 2012 en 2013 van aanstormend talent Benedikt Baltus (Weingut Stadt Klingenberg, Franken) en Stefan Steinmetz (Mosel).

Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon binnen komen lopen op het tijdstip dat jou/jullie past.