Silvaner Schwedhelm

Inloopproeverij zaterdag 31 maart: Persoonlijke favorieten/Paaswijnen

Terugblikkend op inmiddels alweer ruim 13 jaar Winterberg Wijnen, vind ik het leuk om dit jaar een aantal van mijn persoonlijke favorieten te presenteren: wijnen die ik zelf graag drink en vanaf het begin in mijn assortiment heb, maar ook recente aanwinsten. Ongecompliceerd drinkplezier tegenover complex gastronomisch genoegen. Duits, Oostenrijks, maar ook Sloveens.
Omdat we met ruim 40 producenten werken en het kiezen zo moeilijk was -het zijn immers allemaal mijn kindjes- besloten we om dit thema twee keer aan te bieden: onlangs, op zaterdag 27 januari en over enkele weken: op 31 maart.
Leuke bijkomstigheid van laatstgenoemde datum: Pasen valt vroeg en je kan dan volop inspiratie opdoen voor de paasbrunch/-lunch of het -diner!